HTML

BalatonChallenge

A Balaton Challenge projekt... Érdekességek egy izgalmas, nem mindennapi vállalkozásról a kezdetektől a megvalósulásig...

Friss topikok

  • zsolt_dani: Kedves Nagy Balázs! Köszönjük a bíztatást! Mindenképpen megpróbáljuk újra. Táplálékkiegészítőkkel... (2008.07.16. 09:54) Ne egymással szembe ússzunk!
  • zsolt_dani: Kedves Dén Krisztina! Köszönjük hozzászólását és hogy olvassa a blogunkat! Mányoki Attilának nem... (2008.07.14. 22:40) ... egy jó kép gyakran száz szóval is felér
  • Csabi: Halassy Olivér a 30-as évek szenzációs sportembere volt,fantasztikus fizikumu bár bal lába sipcson... (2008.07.10. 18:15) Első megmérettetés

Linkblog

Fiúk a nagy medencében ...

2008.07.12. 18:28 :: zsolt_dani

Elnézést kérünk mindenkitől aki eddig kereste itt az infóka! Reggel óta dolgozunk, hogy minden rendben legyen, de a mobil internet azért még nem mindig olyan egyszerű.

Nos, akkor a lényeg. 2008 július 12-én pontban 12 órakor Zsolti és Dani beugrott Balatonkenesén a hűs vízbe, hogy kb 24 óra testmozgás után kimásszon Keszthelyen. Nem ők az első átúszók. Mint már korában is írtuk a lényeg a Balaton Challenge úszópróba létrehozása. Nem könnyű vállalkozás. Ez az első lépés. Most tudjuk letesztelni azokat a dolgokat amelyek jövőre már több magyar és nemzetközi úszóval akarunk közösen csinálni. 

Ki kell alakítani a normaidőket, pontosítani a szabályokat úgy, hogy a sportolókat vonza és segítse későbbi nagy nemzetközi versenyekre való felkészülésükben és élményt nyújtson a próba teljesítése.

A lényeg a maradandó pozitív élmény. Ehhez nagyon sok munkára lesz még szükség, mert egy ilyen próba létrehozása már "igazi nagy pálya" illetve "nagy medence". 

Vanicsek Gábor

Szólj hozzá! · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://balatonchallenge.blog.hu/api/trackback/id/tr52565215

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Yendo aqui 2017.12.17. 00:59:12

Az 5 legfontosabb találmány a setét középkorból - Szabadalmi blog

Trackback: imagenes de flores bonitas con frases 2017.12.13. 16:18:39

Big things expected of freshly tattooed Green Bay Packers cornerback Sam Shields - ladies shoes

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása