HTML

BalatonChallenge

A Balaton Challenge projekt... Érdekességek egy izgalmas, nem mindennapi vállalkozásról a kezdetektől a megvalósulásig...

Friss topikok

  • zsolt_dani: Kedves Nagy Balázs! Köszönjük a bíztatást! Mindenképpen megpróbáljuk újra. Táplálékkiegészítőkkel... (2008.07.16. 09:54) Ne egymással szembe ússzunk!
  • zsolt_dani: Kedves Dén Krisztina! Köszönjük hozzászólását és hogy olvassa a blogunkat! Mányoki Attilának nem... (2008.07.14. 22:40) ... egy jó kép gyakran száz szóval is felér
  • Csabi: Halassy Olivér a 30-as évek szenzációs sportembere volt,fantasztikus fizikumu bár bal lába sipcson... (2008.07.10. 18:15) Első megmérettetés

Linkblog

... egy jó kép gyakran száz szóval is felér

2008.07.08. 13:47 :: zsolt_dani

Így, hogy egy héttel több időnk van az indulásig ráérünk beiktatni egy két dolgot amit egyébként csak úszás után tudtunk volna. Így mára szerveztünk egy fotózást a fiúknak. Nagyon kedves barátom, Szipál Péter, aki 32 évig Hollywood-ban volt fotós és nemrégiben települt haza, hallva a Balaton Challenge-ről felajánlotta, hogy szívesen készít egy sorozatot a fiúkról. Persze ezen kapva kaptunk, hiszen olyan fotós kamerája elé állni aki fotózta mondjuk Johnny Deep-et azért nem semmi. Péter profizmusát mutatja, hogy Zsolt és Dani "sportos lendületét" gond nélkül le tudta kezelni és így sikerült komoly fotókat is készíteni. A fotókat a jövőben láthatjátok. Ma csak egy fotót teszünk még közzé.

Egy igazán kellemes program volt ami jól oldotta az úszás közeledtével növekvő feszültséget.
És ami ennél még fontosabb, hogy nagyon jó fotók készültek.

Érdemes megnézni Szipál Péter weboldalát www.szipalpeter.com

Vanicsek Gábor

 

Tehát már tudjuk: 1. Kell egy jó cél   2. Kell a megvalósításhoz egy jó csapat   
3. A célunkat jól meg is kell fogalmazni, hogy a kommunikáció sikeres lehessen
4. Sose érezd úgy, hogy minden rendeben, mert akkor beüt a "baj"
5. Legyen jó képanyagod, mert egy jó kép gyakran száz szóval is felér 

www.balatonchallenge.com

Bolvári Dániel és Rafai Zsolt hosszútávúszók
(Fotó: Szipál Péter)
 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://balatonchallenge.blog.hu/api/trackback/id/tr24558789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

baron kata · http://www.kozmetikati.hu 2008.07.13. 07:48:59

Az elfogultság néha igen káros tud lenni!
Nincs jogom kétségbevonni Szipál Péter tudását,nem is ezért írok. Szerintem a kép amit a fiúkról készített,borzalmas.Fekete háttér, a körülöttük halványabb,elmosódott "aura" mint egy ősrégi fotó...ami nem lenne baj.Láttam csodás képeket amiket Homonnay készített de a téma más volt...Ezek a fiúk erőtől duzzadó fiatalok,nem Hollywood műanyagvilágából jött "hősök"!!Úsznak és nem szinészkednek! Szeretettel üzenem Szipál Péternek hogy készítsen másik fotót róluk,ezt tartsák meg az esetleges film plakátfotójának! Üdvözlettel Báron Kata

Dén Krisztina 2008.07.13. 22:35:22

Sziasztok!
Kiváncsi vagyok a sportfiúk gratuláltak Mányokinak személyesen vagy telefonon?
Az már biztos Attila részéről ez a sportról szólt nem reklámról nem felhajtásról!Ő magáért úszott!Megcsinálta szép teljesítmény!
Úszott hullámokban viharban hőségben neki is lehettek volna ideálisabbak is a körülményei nem volta, megcsinálta!Az engedély nem valószínű, hogy egyik napról a másikra megvan ő erre az időponra készült így tervezte ezért dolgozott éjjel és nappal!Én köszönetett mondok neki hogy ott lehettem Keszthelyen nagy élmény volt!
Fiúk ha végeztek gratulálni fogok nektek is!
Tavaly is neki futott ennek a távnak akkor vihar miatt kivették a vízből, nem feladta és nem az egészségével volt gond!Ilyen az élet akkor Ő is nagyon csalódott lehetett!
Egy úszólány anyukája aki örül, mások sikerének és hogy ilyen példaképe lehet a gyermekeknek, ha dolgozunk küzdünk elérjük céljainkat álmainkat!Köszönjük Mányoki Attila további sok sport sikert!

zsolt_dani 2008.07.14. 22:40:54

Kedves Dén Krisztina!

Köszönjük hozzászólását és hogy olvassa a blogunkat! Mányoki Attilának nem gratuláltunk, mert nem tudtunk. Személyesen még sosem találkoztunk és nem találtunk semmilyen elérhetőséget hozzá.

Az időponttal kapcsolatban nekünk nem volt egy "rossz szavunk" sem, mert tudjuk, hogy az engedélyeket már jó előre be kell nyújtani. A sajtónak írt nyilatkozatunkban is leírtuk, hogy nem gondolunk "mögöttes" szándékra és mi változtattuk meg az rajtunk időpontját, hogy ne keresztezzük egymás útját fölöslegesen, mivel miénk volt a későbbi időpont. Mi több ebben a sajtóközleményben "sok szerencsét" kívántunk Attilának az úszásához.

Azt hiszem ez így sportszerű és etikus magatartás. Ha valaki, hát mi tudjuk, hogy milyen teljesítményt kíván a Balaton átúszása hiszen 2007-ben mi is átúsztuk, csak nem a hosszútávúszó versenyek szabályai szerint és nem egyvégtében, mert egy éjszakai vihar miatt pár órára meg kellett szakítani. De azért teljesítettük 25 óra 34 perc alatt.

Most nem sikerült javítanunk, de jövőre újból "nekimegyünk" és reméljük már nem csak ketten!

Mányoki Attilának meg gratulálunk mi is és további sok sikert kívánunk neki, mert mi is örülünk más sikereinek mert azok viszik előre a dolgokat! Persze, mivel sportemberek vagyunk jövőre megpróbáljuk megjavítani az idejét:) de higgye el ez nem a tiszteletlenség jele:)

Reméljük az a munka amit csinálunk szintén elnyeri tetszését és talán Önnel is találkozunk jövőre Keszthelyen amikor többeket bevonva szeretnénk teljesíteni a távot vagy minél többet belőle.

Üdvözlettel: Zsolt és Dani
süti beállítások módosítása