HTML

BalatonChallenge

A Balaton Challenge projekt... Érdekességek egy izgalmas, nem mindennapi vállalkozásról a kezdetektől a megvalósulásig...

Friss topikok

  • zsolt_dani: Kedves Nagy Balázs! Köszönjük a bíztatást! Mindenképpen megpróbáljuk újra. Táplálékkiegészítőkkel... (2008.07.16. 09:54) Ne egymással szembe ússzunk!
  • zsolt_dani: Kedves Dén Krisztina! Köszönjük hozzászólását és hogy olvassa a blogunkat! Mányoki Attilának nem... (2008.07.14. 22:40) ... egy jó kép gyakran száz szóval is felér
  • Csabi: Halassy Olivér a 30-as évek szenzációs sportembere volt,fantasztikus fizikumu bár bal lába sipcson... (2008.07.10. 18:15) Első megmérettetés

Linkblog

Megkezdődött a visszaszámlálás - Balaton Challenge 2008

2008.06.25. 21:49 :: zsolt_dani

Sziasztok!
 
Hosszútávúszók vagyunk, Rafai Zsolt és Bolvári Dániel. Ez úgy tűnhet, nem túl izgalmas, de azért mégis úgy gondoljuk, hogy érdemes nekiállni ennek a blog-nak, hogy megosszuk a "nagy vállalkozásunk" történetét Veletek.
 
Egy – remélhetően pár év múlva sikeres – nemzetközi úszópróbát indítunk útjára két hét múlva. A Balaton hosszanti átúszása (77,5 km) a Balaton Challenge a világ leghosszabb állóvízi úszópróbája lesz. Ezt a távot 2007 nyarán mi már leúsztuk (de erről majd később). Akkora élmény volt, hogy úgy gondoltuk ezt, szervezett formában másnak is lehetővé kellene tenni. Így nekiálltunk a megvalósításnak és most itt állunk a rajtra készen. A tó adottságai, gyönyörű környezete, tiszta vize, várhatóan hamar népszerűvé fogja tenni az úszópróbát nem csak a magyar, de a nemzetközi hosszútávúszók körében is. 
 
Ezek az alapinformációk. Nem reklámot akarunk csinálni a Balaton Challnge-nek, hanem megosztani másokkal a az "utat" ahogy megvalósul egy ilyen rendezvény. Úgy gondoljuk ez érdekes lehet mindazoknak akik szeretnének az életben valami hasonló saját ötletet megvalósítani.
 
www.balatonchallenge.com
 


Ez egy régebbi kép rólunk, de hamarosan lesznek újak is
(Fotó: Németh Csaba)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://balatonchallenge.blog.hu/api/trackback/id/tr33474593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása