HTML

BalatonChallenge

A Balaton Challenge projekt... Érdekességek egy izgalmas, nem mindennapi vállalkozásról a kezdetektől a megvalósulásig...

Friss topikok

  • zsolt_dani: Kedves Nagy Balázs! Köszönjük a bíztatást! Mindenképpen megpróbáljuk újra. Táplálékkiegészítőkkel... (2008.07.16. 09:54) Ne egymással szembe ússzunk!
  • zsolt_dani: Kedves Dén Krisztina! Köszönjük hozzászólását és hogy olvassa a blogunkat! Mányoki Attilának nem... (2008.07.14. 22:40) ... egy jó kép gyakran száz szóval is felér
  • Csabi: Halassy Olivér a 30-as évek szenzációs sportembere volt,fantasztikus fizikumu bár bal lába sipcson... (2008.07.10. 18:15) Első megmérettetés

Linkblog

... venni egy Forintért, eladni kettőért?

2008.06.26. 16:01 :: zsolt_dani

Vannak emberek akiknek nem elég egész életükben csak "venni egy Forintért, eladni kettőért". Mindig azok az embereket irigyeltem akikben van vágy létrehozni valami hasznosat és ezt meg is tudják tenni. Ezek persze nem mindig hatalmas, látványos, világmegváltó dolgok, mert az nem adatik meg mindenkinek.

Mi megtaláltuk a magunk "ügyét". Ez a Balaton Challenge. A célunk nem kevesebb mint létrehozni a világ leghosszabb távú extrém úszópróbáját Magyarországon. Lehetőséget teremteni a hazai hosszútávúszóknak jelentős próbán való indulásra (amire a magas költségek miatt külföldön nem sokaknak van lehetősége) és ezzel új lendületet adni ennek a sportágnak. Ide "csábítani" a világ legjobb hosszútávúszóit és megszerettetni a Balaton térségét az úszás és vízi sportok szerelmeseivel.  

Hogy miért érdemes olvasni a blogot ha nem érdekel túlzottan az úszás? Azért, mert arról csak érintőlegesen szól. Sokkal inkább arról, hogy hogyan lehet ma Magyarországon (ha lehet) létrehozni valamit. Mennyi nehézséget, akadályt kell legyőzni míg célba lehet érni. Olvashatod azért mert tanulhatsz hibáinkból vagy azért mert azon drukkolsz, hogy mikor bukunk el. Az úszásunk július 6-án lesz, de a Balaton Challenge-nek ez csak a kezdete lesz. Az igazán érdekes dolgok csak ott kezdődnek.

Tehát már tudjuk: 1. Kell egy jó cél

www.balatonchallenge.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://balatonchallenge.blog.hu/api/trackback/id/tr6555785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása