HTML

BalatonChallenge

A Balaton Challenge projekt... Érdekességek egy izgalmas, nem mindennapi vállalkozásról a kezdetektől a megvalósulásig...

Friss topikok

  • zsolt_dani: Kedves Nagy Balázs! Köszönjük a bíztatást! Mindenképpen megpróbáljuk újra. Táplálékkiegészítőkkel... (2008.07.16. 09:54) Ne egymással szembe ússzunk!
  • zsolt_dani: Kedves Dén Krisztina! Köszönjük hozzászólását és hogy olvassa a blogunkat! Mányoki Attilának nem... (2008.07.14. 22:40) ... egy jó kép gyakran száz szóval is felér
  • Csabi: Halassy Olivér a 30-as évek szenzációs sportembere volt,fantasztikus fizikumu bár bal lába sipcson... (2008.07.10. 18:15) Első megmérettetés

Linkblog

... kell egy csapat!

2008.06.27. 11:24 :: zsolt_dani

 Tavaly leúsztuk már a 77,5 km-es távot (erről bővebben még mindig később). Akkor ez egy "hirtelen" jött ötlet volt. Mi ketten álltunk neki megszervezni mindent. Nem volt könnyű és nem is sikerült hibátlanul előkészülni. A szervezés sikerében nagy jelentősége volt a szerencsének. De azért sikerül. Sajnos éjszaka másodfokú viharjelzést kaptunk mert jött a vihar és így az előírások szerint ki kellett jönnünk a vízből. Pár órát vártunk a parton, míg újra indulhattunk. Sajnos így nem csak megszakítanunk kellett, hanem a ritmusból is kiestünk. Nagyon nehéz volt újra nekiállni, de azt mondtuk, hogy meg kell csinálnunk ha már nekikezdtünk. Időben így nagyon sokat vesztettünk ami így is 25 óra 34 perc lett, ami az eddigi legjobb teljesítmény a Balaton-átúszások történetében. 

Idén már sok segítőnk van akikkel közösen valósítjuk meg a Balaton Challenge-t. Ez lett a "vállalkozásunk" első tanulsága. Ha nagyon akarunk valamit meg tudjuk valahogyan csinálni, de ha igazán nagy eredményt szeretnénk elérni, akkor kell egy csapat!

Ezt a blogot is csapatban írjuk. Pontosabban hárman. Rafai Zsolt, Bolvári Dániel (mi úszunk) és Vanicsek Gábor aki segít ötleteinket "összerendezni" és rendszerbe foglalni. Lesz olyan ahol pl. csak ő tud írni, mert mi a vízben leszünk, de amit itt olvasol – mindegy melyikünk írja – azok a mi közös gondolataink, a mi közös történetünk.

 

Tehát már tudjuk: 1. Kell egy jó cél   2. Kell a megvalósításhoz egy jó csapat

www.balatonchallenge.com

 2007-es sikeres hosszanti átúszás után a célban
(Fotó: Németh Csaba)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://balatonchallenge.blog.hu/api/trackback/id/tr11555829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása